Tuesday, 5 March 2013

HASIL KERJA TANGAN SAYA......FELT CRAFT...part3

Seronoknya FELT CRAFT……
^_^ suka sangat...bestttttttt....

Tempahan dari family sy....


Puas dan seronok sangat rasanya bila berjaya menyiapkan felt craft untuk mereka nie...
bertambah seronok apabila melihat wajah gembira mereka sewaktu menerima felt craft nie...... BEST.....

Ini hello kitty untuk adik ipar dan owl pula untuk kak ipar sy..
Cadang nak bagi owl colour pink untuk kak Mimie a.k.a kakak iparku, tetiba teringat yang dia suka colour biru...
apa lagi tukar lah biru...hehehe 
Una a.k.a anak buah sy tu dah berkenan dengan owl pink tu..
Burung hantu bandung katanya....hahaha
fanatik colour pink dia nie......
kira ok la kan, tiada pembaziran disitu.....YEAH!!!
untuk Dyla a.k.a adik iparku pula sy tanya nak hello kitty ke nak owl?....katanya nak hello kitty yang colour biru....
Kedua mereka suka sangat warna biru.....
Emmm biru....



Yang nie Anis a.k.a adik sy punya...
Dia tempah Couple love bird dan Love fish...Owl merah tu sy bagi, setiap seorang family member sy akan dapat satu free....cenderahati dari saya.....
Dua ekor kucing dan seekor ikan...Cukup ke seekor ikan untuk dua ekor kucing tu.....hehehe....nie pula tempahan dari Eda a.k.a adik sy.....Kucing pink tu untuk anaknya, Una si fanatik pink... kucing bandung ye Una...hehehe....
Kucing oren tu eda punya.
Love fish tu pula untuk adik Una, Hanny...







Felt craft Muslimah nie adalah tempahan Nani dan Nina a.k.a anak buah sy iaitu anak kak imah, kakak sulung sy.


Keychain t-shirt nie Ayis a.k.a adik Nani dan Nina, anak kak imah.
Sebenarnya saya tak tahu Ayis nie suka warna apa.....
lupa nak tanya..hehehe..
Jadi sy buat aje la warna purple nie, sebab kain felt biru dan merah dah habis...

Tempahan nie pulak dari adik perempuan sy yang paling muda...Cik Orked a.k.a Acung
Acu ni minta sy buatkan keychain name untuk dia..
Inilah keychain name yang pertama sy hasilkan...
Ada seorang kawannya nak beli kaychain name sama macam yang sy buatkan untuk dia 
(rezeki lebih ni, Allhamdulillah).....
Jadi ni lah dia rupa keychain name tu......
Keychain name Kimi / Hazeq tu kawan anak sy yang punya.....


Keychain Love



Okeylah, itu sajalah entri sy buat masa nie........
Sasaran sy yang seterusnya, siapkan 3 keychain yang telah ditempah....
Seterusnya, belajar buat Felt Phone Pouch dan angry bird...